Zero Waste

Zero Waste
Zero Waste is een lifestyle waarbij zo min mogelijk afval wordt weggegooid. Het is een manier van leven waarbij je bewuste afwegingen en keuzes maakt om je ecologische voetstap te verkleinen. Iedere actie maakt een verschil!

Evenmenten

In Alkmaar hebben we een serie gratis activiteiten opgezet die je kennis laat maken met de Zero Waste Lifestyle. Een levenswijze waarbij je onnodige verpakkingen achterlaat en bewuste keuzes maakt om je ecologische voetafdruk te verkleinen. De activiteiten zijn zó divers dat er voor iedereen wat leuks en interessants bijzit. Iedereen kan dus meedoen. En dat is precies wat we willen!

Initiatiefnemer Wijkcentrum De Eenhoorn host de activiteiten welke gegeven worden door of in samenwerking met Nanda van den Ham, eigenaresse van El Kombi Sup en Zero Waste Expert.

Alle gratis evenementen starten of vinden plaats bij Wijkcentrum de Eenhoorn, Verdronkenoord 44 Alkmaar. Aanmelden is verplicht en kan via onder de agenda staande producten. Deelname is gratis, mogelijk gemaakt door een waardevolle samenwerking met gemeente Alkmaar

Agenda

Zaterdag 18 maart – Trashwalk, zero waste op straat
Zaterdag 15 april – Kick Off, Storytelling, op weg naar een Zero Waste Lifestyle
Zaterdag 13 mei – Workshop DIY Kitchen & Cleaning
Zaterdag 17 juni – Sup it up, zero waste in de het water
Woensdag 23 augustus – Ouder & Kind knutseldag
Zaterdag 16 september – Ouder & Kind koken
Dinsdag 17 oktober – Workshop DIY persoonlijke verzorging
Zaterdag 4 november –  Kinderkleding- en speelgoedruil

Toch nog interesse in een van afgelopen activiteiten? Neem dan contact met ons of Contact – El Kombi op en vraag naar de mogelijkheden. 


Winkelwagen
Scroll naar boven