Zero Waste Evenementen

Zero Waste
Zero Waste is een lifestyle waarbij zo min mogelijk afval wordt weggegooid. Het is een manier van leven waarbij je bewuste afweggingen en keuzes maakt om je ecologische voetstap te verkleinen. Iedere actie maakt een verschil!

Evenmenten

In Alkmaar hebben we een serie activiteiten opgezet die je kennis laat maken met de Zero Waste Lifestyle. Een levenswijze waarbij je onnodige verpakkingen achterlaat en bewuste keuzes maakt om je ecologische voetafdruk te verkleinen. De activiteiten zijn zó divers dat er voor iedereen wat leuks en interessants bijzit. Iedereen kan dus meedoen. En dat is precies wat we willen!

Initiatiefnemer Wijkcentrum De Eenhoorn host de activiteiten welke gegeven worden door of in samenwerking met Nanda van den Ham, eigenaresse van El Kombi Sup en Zero Waste Expert.

Alle evenementen starten of vinden plaats bij Wijkcentrum de Eenhoorn, Verdronkenoord 44 Alkmaar. Aanmelden is verplicht en kan via onze pagina: Zero waste. Deelname is gratis, mogelijk gemaakt door een waardevolle samenwerking met gemeente Alkmaar.

Sup it up, Zero waste in het water

We gaan met onze sup, paddle, schepnetje en/of knijper het water op en nemen al het zwerfafval dat we tegenkomen mee. Boards, bakjes, netjes en knijpers zijn gratis beschikbaar, verzorgd door El Kombi. Heb je je eigen board? Dan zou het echt fijn zijn als je die meeneemt, des te meer boards blijven er beschikbaar voor helpende helden  die dat niet hebben.

Schrijf je in via: Zero Waste Lifestyle – Sup it UP – El Kombi

Agenda

Zaterdag 18 maart – Traswhwalk, zero waste op straat
Zaterdag 15 april – Kick Off, Storytelling, op weg naar een Zero Waste Lifestyle
Zaterdag 13 mei – Workshop DIY Kitchen & Cleaning
Zaterdag 17 juni – Sup it up, zero waste in de het water
Zaterdag 15 juli – Kinderkleding-ruil
Zaterdag 12 augustus – Ouder & Kind knutseldag
Zaterdag 16 september – Ouder & Kind koken
Zaterdag 14 oktober – Workshop DIY persoonlijke verzorging
Zaterdag 4 november –  Gift Swap

Winkelwagen
Scroll naar boven