Welkom op de mobiele website

De Eenhoorn is een wijkcentrum in hartje Alkmaar met als doel mensen bij elkaar brengen. In een 18e eeuws monumentaal pand verzorgen wij een groot aanbod aan workshops, cursussen, evenementen en zaalverhuur.

Nieuws

Informatieavond voor ouders over online gedrag en risico’s

Wat weten ouders nou eigenlijk van het sociale media leven van hun kind? En hoe kunnen we onze kinderen helpen “gezond” met media om te gaan? Deze vragen vormen de rode draad van de interactieve “ouderavond” in Ontmoetingscentrum de Sociëteit, op 10 december van 19:30 tot 21:00 uur.

Klik op de knop "Lees Meer" of bekijk hieronder de flyer van het Mantelzorg centrum

10.000 Euro van het Oranje Fonds voor de renovatie van de toiletgroepen van wijkcentrum De Eenhoorn

Wijkcentrum De Eenhoorn krijgt een bijdrage van € 10.000 van het Oranje Fonds. Na vijf jaar renoveren was er nog slechts één grote wens: de toiletgroepen op de begane grond. Deze dateerden uit de jaren zeventig en waren toe aan vervanging door modern sanitair in een frisse kleur. Ook het plafond en de wanden worden geheel vernieuwd.

In het kader van de invoering van de Algemene verordening gegevens bescherming heeft de Stichting Binnenstadscentrum het privacy beleid aangepast.

Speciaal voor de mensen die straks minder zorg krijgen dan ze nodig hebben is De Eenhoorn met het project Hulp om de Hoek gestart.

Onze Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe activiteiten en evenementen.

 

* indicates required