Welkom op de mobiele website

De Eenhoorn is een wijkcentrum in hartje Alkmaar met als doel mensen bij elkaar brengen. In een 18e eeuws monumentaal pand verzorgen wij een groot aanbod aan workshops, cursussen, evenementen en zaalverhuur.

Nieuws

Vanwege het Coronavirus (COVID-19)  is het Binnenstadscentrum (De Eenhoorn, De Societeit en de Blekerij) gesloten tot en met 28 april 2020.
Heeft u nog vragen dan kunt u ons bereiken per mail: info@binnenstadscentrum.nl of per telefoonnummer 072-51175 78 of 06- 25477011 (Peter Feijen)

Bestuur, zakelijk leiders en personeel Stichting Binnenstadscentrum

Het VZO is het platform waarbij twaalf bewonersondernemingen cq. buurt- en wijkcentra zijn aangesloten. Ze hebben met elkaar vijftien locaties onder hun hoede in Alkmaar (stad).

Dit magazine geeft informatie over de centra en is bedoeld voor professionals die werkzaam zijn in de wijken van Alkmaar, voor medewerkers van ‘politiek Alkmaar’ en overige belangstellenden.
Voor meer informatie verwijzen we u graag naar: www.wijkcentra-alkmaar.nl 

10.000 Euro van het Oranje Fonds voor de renovatie van de toiletgroepen van wijkcentrum De Eenhoorn

Wijkcentrum De Eenhoorn krijgt een bijdrage van € 10.000 van het Oranje Fonds. Na vijf jaar renoveren was er nog slechts één grote wens: de toiletgroepen op de begane grond. Deze dateerden uit de jaren zeventig en waren toe aan vervanging door modern sanitair in een frisse kleur. Ook het plafond en de wanden worden geheel vernieuwd.

In het kader van de invoering van de Algemene verordening gegevens bescherming heeft de Stichting Binnenstadscentrum het privacy beleid aangepast.

Onze Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe activiteiten en evenementen.

 

* indicates required