Nieuw bestuur

Beste lezer,

Bij deze een korte ‘bijpraat mededeling’ over de stand van zaken bij de Stichting Binnenstadscentrum.

Goed nieuws over ons nieuwe bestuur. We zijn compleet en zijn blij dat er een fris en jong bestuur aantreedt! We hebben een nieuw 3-koppig bestuur gevonden dat zich graag aan jullie persoonlijk voorstelt. Maar nu eerst even kort via deze mail:

Voorzitter: Kemal Dirlik (40 jaar). Advocaat in Alkmaar (vastgoed en aansprakelijkheid), oprichter van het businesscafe Alkmaar en omstreken. Bestuurlijke ervaring bij: het Noord Hollands ondernemersnetwerk (NON), Rotaract club Alkmaar (penningmeester) en Vereniging Jonge balie Alkmaar (secretaris). Wonend in Overdie, kantoor in binnenstad. “analytische verbinder”.
Secretaris: Eva Aranka Tol (31 jaar). Marketing en communicatiespecialist. Nu werkzaam bij het Ontwikkelingsbedrijf NHN. Sinds kort wonend op de Bierkade. “Fris, doortastend en creatief”.
Penningmeester: Edwin Josée (54 jaar). Business econoom en financieel manager in bedrijfsleven. Zeer ervaren met ICT en financiën. Wonend in Hoefplan. “nuchter en zakelijk”.

De nieuwe bestuurders worden in juni in de kamer van koophandel ingeschreven. Zelf zal ik nog tot begin augustus aanblijven om mijn werkzaamheden zo goed mogelijk af te ronden en over te dragen.

Mede namens Johan en Arjen, onze raad van toezicht,

Leontien Josée

Winkelwagen
Scroll naar boven