Welkom op de mobiele website

De Eenhoorn is een wijkcentrum in hartje Alkmaar met als doel mensen bij elkaar brengen. In een 18e eeuws monumentaal pand verzorgen wij een groot aanbod aan workshops, cursussen, evenementen en zaalverhuur.

Tapas

Een wijntje, wat vrienden, een zonnetje en lekker eten. Haal de Spaanse sferen in huis met de kookworkshop Tapas.

Tapas komt van oorsprong uit Spanje en is een Spaans aperitiefhapje. Het is het meervoud van het woord Tapa wat traditioneel wordt geserveerd in Spaanse cafés als een eetlustopwekkend hapje bij een alcoholhoudend drankje, zoals wijn, bier of sherry. Er zijn honderden soorten tapas: serrano-ham, olijven, 'calamares' (gefrituurde inktvisringen), kaas, tortilla en albondigas of pinxtos. En tijdens de workshop Tapas leer je hoe eenvoudig het is om ze zelf te maken.

spaanse hapjesspaanse hapjes 2spaanse hapjes 3

Tapas voor de liefhebber
Deze kookworkshop is een aanrader voor iedere liefhebber van deze lekkernijen. Leer hoe eenvoudig het is om zelf  de lekkerste tapas te maken voor vrienden, familie of gasten.

Wat leer ik?
In een paar uur tijd leer je de basisbeginselen van tapas te maken onder begeleiding van onze professionele kookdocente. Wij houden niet van eten weggooien, neem wat bakjes mee voor het eventuele overgebleven eten.

Plaats: De Eenhoorn
Tijd: 18:30 - 21:30 uur
Datums: Donderdag 14 mei 2020
Prijs: €20,50 per workshop (excl. consumpties, er is geen pin aanwezig in De Eenhoorn

 inschrijfbutton

Onze Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe activiteiten en evenementen.

 

* indicates required