Welkom op de mobiele website

De Eenhoorn is een wijkcentrum in hartje Alkmaar met als doel mensen bij elkaar brengen. In een 18e eeuws monumentaal pand verzorgen wij een groot aanbod aan workshops, cursussen, evenementen en zaalverhuur.

Mediterraanse tapas

Altijd al tapas, antipasti of mezze willen leren maken? Deze lekkernijen uit het zuiden komen allemaal voorbij tijdens de kookworkshop Rondje Méditerranée.

De traditionele keuken uit het Mediterrane gebied bestaat uit producten uit de bergen zoals: varkensvlees, schapenvlees, kazen, peulvruchten, paddenstoelen en producten uit de zee afkomstig, bijvoorbeeld: vis en zeevruchten. Mediterraans koken staat bekend als een van de gezondste keukens ter wereld, omdat voornamelijk gebruik wordt gemaakt van verse producten uit de omgeving.

Mediterraans koken voor iedereen
Of je nog even terug wilt naar je vakantie of je houdt gewoon van het pure en simpele van de mediterraanse keuken. De workshop Rondje Méditerranée is bedoeld voor iedereen die van mediterraans eten houdt.

Wat leer ik?
In deze workshop leer je Spaanse tapas, Italiaanse antipasti en Griekse mezze te maken in onze professionele kookstudio.

 Wij houden niet van eten weggooien, neem wat bakjes mee voor het eventuele overgebleven eten.

Plaats:  De Eenhoorn 
Tijd: 18:30 - 21:30 uur
Datums: Woensdag 8 april of donderdag 4 juni 2020
Prijs: €20,50 (exclusief consumpties, er is geen pin aanwezig in De Eenhoorn)

 

inschrijfbutton

Onze Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe activiteiten en evenementen.

 

* indicates required