Welkom op de mobiele website

De Eenhoorn is een wijkcentrum in hartje Alkmaar met als doel mensen bij elkaar brengen. In een 18e eeuws monumentaal pand verzorgen wij een groot aanbod aan workshops, cursussen, evenementen en zaalverhuur.

Kerst in the kitchen

Deze kerst-editie van Kids in the Kitchen draait niet alleen om kennismaken met smaken. Maar we gaan er een heus kerstfeest van maken!
Je hoeft er geen echte Jamie Oliver voor te zijn, als je maar van lekker eten houdt. Aan het einde mag je je zelfbereide maaltijd proeven en meenemen.

Deze kerst editie van Kids in the Kitchen bestaat uit 2 workshops. De eerste workshop zullen we gaan oefenen op een 3-gangen kerstdiner. We toveren 23 december 2019 de ontmoetingsruimte van de Eenhoorn dus om tot een sfeervol wijkrestaurant. Spannend!

Voor wie is Kerst in the Kitchen?
Deze workshops die bestaat uit 2 lessen en een diner en is bedoeld voor kinderen van 8 t/m 12 jaar.
Om je kleding te beschermen raden we aan om een schort mee te nemen. Mocht je die niet hebben, leen je er één van ons.
Voor de dames een elastiekje om je lange haren in een staart te doen voor de hygiëne. Wij houden niet van eten weggooien, neem wat bakjes mee om het thuis te laten proeven.


kids appeltaartkids burgerkids italiaans 2


Plaats: De Eenhoorn
Tijd: Woensdag 18 december van 14.30-18.00 uur. inloop vanaf 14.15 uur en maandag 23 december duurt het tot ongeveer 20.00 uur.
Data: 18 december en 23 december 2019 (VOL)
Prijs: € 10,00 voor 2 workshops. LET OP! Het is mogelijk om deel te nemen met inzet van AlkmaarPas-tegoed en/of Kinderen Doen mee budget.

inschrijfbutton

Onze Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe activiteiten en evenementen.

 

* indicates required