Welkom op de mobiele website

De Eenhoorn is een wijkcentrum in hartje Alkmaar met als doel mensen bij elkaar brengen. In een 18e eeuws monumentaal pand verzorgen wij een groot aanbod aan workshops, cursussen, evenementen en zaalverhuur.

High Wine

  

Er zijn genoeg leuke restaurantjes te vinden waar je met jouw vrienden/familie kunt genieten van een High Wine. Maar het is natuurlijk ook heel leuk en bovendien een stuk meer betaalbaar, om zelf een High Wine te organiseren.

Maak uw eigen lekkere High Wine hapjes en leer welke 4 wijnen (waaronder een prosecco, rosé, witte wijn en een rode wijn, dit zit in de prijs inbegrepen) hier het beste bij passen.
Ontdek hoe de smaak van wijn en de gerechtjes elkaar aanvullen en versterken. Hapjes die onder andere gemaakt gaan worden zijn: een zelfgemaakte blinisandwich met gerookte zalm, gevulde minipaprika en geitenkaas en een ricottataartje met rauwe ham.

Onder begeleiding van kookdocente Chantal leert u een geweldige High Wine te serveren van lekkere warme en smakelijke feestelijke koude hapjes.

Benieuwd hoe je zelf een High Wine organiseert?
Je kunt je nu aanmelden!

Wij houden niet van eten weggooien, neem wat bakjes mee voor het eventuele overgebleven eten.

Waar: De Eenhoorn
Datum: vrijdag 8 maart 2019
Tijd: 18.30 tot circa 22.00 uur
Prijs: € 27,50 

inschrijfbutton

Onze Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe activiteiten en evenementen.

 

* indicates required