Expositieweek Italiaanse kunst

Straatfotograaf Ton Mosheuvel en Italiaanse kunstenaars Paolo en Luca van Atelier Atomico exposeren van 20 tot en met 26 september in De Eenhoorn aan Verdronkenoord 44 in Alkmaar. Ton Mosheuvel timmert al een tijdje succesvol aan de weg en is een graag geziene gast in de voornamelijk Noord Hollandse galerieën en in Rotterdam, zijn geboortestad. Hij heeft het talent om mensen op een bijzonder moment “te vangen”. Individuen in de menigte. Een bevroren kleurige wereld, zoals die zich even heeft voorgedaan.

Deze expositie zal dan ook in het teken staan van het expressieve, kleurige en zomers Zuid-Europa, mede door de harmonie en combinatie met het werk van de heren van Atelier Atomico. Paolo Bianchi en Luca Francocci is het duo wat staat voor Atelier Atomico. Deze kunstenaars werken al jaren nauw samen en hebben een unieke manier van werken. Paolo maakt een collage op doek en Luca schildert daar overheen. Dat resulteert in zeer verassende en mooie werken. De heren hebben exposities gehad in Milaan, Londen en Dubai en wij vinden het prachtig dat ze nu Alkmaar uitgekozen hebben om in deze wintermaand samen met Ton een Italiaanse en zomerse sfeer te creëren in de Eenhoorn.

 Op vrijdag is de feestelijke opening tussen 17.00 en 19uur. Het is niet nodig je in te schrijven en er is gratis entree. 

Op zaterdag 21 september kunnen liefhebbers van kunst tussen hun werk dineren. Ook zijn de kunstenaars er voor een gesprek.

Op zondag 22 september is ..

De rest van de week is de exposite geopend van 16.00 tot 18.00 uur. In de ontmoetingsruimte hangen ook verschillende kunst werken die volgens openingstijden zijn te bewonderen. 

Winkelwagen
Scroll naar boven