Exposities

Maandelijks is er een nieuwe kunstexpositie te bewonderen bij De Eenhoorn. Dit kan bestaan uit werken van bekende en onbekende Alkmaarders die hun kunst bij ons exposeren. In de welkomsruimte hangen schilderijen aan de goed verlichte muur en kun je ze een maand lang bezichtigen. Als je interesse hebt om er een te kopen meld je dan bij onze manager Peter Feijen. Daarnaast hangt er iedere maand een nieuw gedicht van het Alkmaars dichtersgilde.
Ben je kunstenaar en wil je zelf je eigen werk bij ons exposeren? Dan ben je van harte welkom! Neem contact op met De Eenhoorn T: 072- 511 75 78

 

EXPOSITIE: Kleur mijn leven

Kleurrijke zonnige landschappen en bloemen zijn de onderwerpen van de schilderijen die tentoongesteld worden in de Eenhoorn.

In 2020 heb ik de beslissing genomen om alleen nog maar positieve en kleurrijke kunst te gaan maken. In de periode van onzekerheid, angst en somberheid die de pandemie en klimaatcrisis met zich meebrengt vind ik hoop en rust in mijn kunst. Door juist te focussen op kansen, mogelijkheden en schoonheid leer ik om dankbaar te zijn en kleine dingen te waarderen.

Ik hoop een expositie te hebben gemaakt die de zon in donkere wintermaanden laat schijnen.

Techniek

Ik heb altijd graag met zand gewerkt in acrylschilderijen. Wit schelpenzand uit de dierenspeciaalzaak meng ik lijm of acrylpasta. Met een paletmes of met een soort slagroomspuit breng ik die massa aan het op het doek. Het doek ligt tijdens het werken plat op een verhoogde tafel. Door de dikte van de lagen ontstaat een reliëf. De lichtval doet de rest.

www.hans-oosting.kunstinzicht.nl 
Instagram: hans_oosting_art
0612600291

foto Expositie 2
Winkelwagen
Scroll naar top