Expositie Ton Mosheuvel

De Expositie in de Eenhoorn was zeer succesvol met veel belangstelling en lovende reacties. Er zijn vrij veel werken verkocht maar een deel van mijn werken en van 3 Nederlandse werken van Atelier Atomico blijven tot en met April 2024 hangen in De Eenhoorn. De oplage van de straatfoto’s is 4, dus ook van de verkochte werken zijn nog andere exemplaren te koop.

Loop gerust eens langs (doordeweeks hele dag open) en zie de kunstwerken van Atelier Atomico en de straatfoto-kunst van Ton Mosheuvel.

Ook ligt er een lijst met alle in 14 t/m 17 december geëxposeerde werken van mij en Atelier Atomico met de mogelijkheid deze nog te bestellen. (Atelier Atomico op Facebook of Atelier Atomico op Instagram)
Alle werken op deze website zijn te koop op Dibond of Canvas. 

Ton Mosheuvel timmert al een tijdje succesvol aan de weg en is een graag geziene gast in de voornamelijk Noord Hollandse galerieën en in Rotterdam, zijn geboortestad. Hij heeft het talent om mensen op een bijzonder moment “te vangen”. Individuen in de menigte. Een bevroren kleurige wereld, zoals die zich even heeft voorgedaan.

Deze expositie zal dan ook in het teken staan van het expressieve, kleurige en zomers Zuid-Europa, mede door de harmonie en combinatie met het werk van de heren van Atelier Atomico. Paolo Bianchi en Luca Francocci is het duo wat staat voor Atelier Atomico. Deze kunstenaars werken al jaren nauw samen en hebben een unieke manier van werken. Paolo maakt een collage op doek en Luca schildert daar overheen. Dat resulteert in zeer verassende en mooie werken. De heren hebben exposities gehad in Milaan, Londen en Dubai en wij vinden het prachtig dat ze nu Alkmaar uitgekozen hebben om in deze wintermaand samen met Ton een Italiaanse en zomerse sfeer te creëren in de Eenhoorn.

Bekijk hier de website van Ton

Winkelwagen
Scroll naar boven