Welkom op de mobiele website

De Eenhoorn is een wijkcentrum in hartje Alkmaar met als doel mensen bij elkaar brengen. In een 18e eeuws monumentaal pand verzorgen wij een groot aanbod aan workshops, cursussen, evenementen en zaalverhuur.

Jeugdzomerkamp

Na een geslaagde en gezellige re√ľnie van het Jeugdzomerkamp 2018 beginnen we in januari weer volop met de voorbereidingen voor de editie van 2019. De datum is echter wel al bekend: Jeugdzomerkamp 2019 vindt plaats van 15 t/m 20 juli 2019. Zet hem alvast in de agenda!
Houd in januari onze website www.jeugdzomerkampalkmaar.nl en facebookpagina van jeugdzomerkamp Alkmaar in de gaten voor de eerste informatie over het aanmelden.

Het Jeugdzomerkamp wordt al bijna 40 jaar georganiseerd vanuit Wijkcentrum De Eenhoorn in Alkmaar.

Elk jaar wordt in de zomervakantie een kampweek georganiseerd door een grote groep vrijwilligers, die een hart hebben voor kinderwerk. 
Het doel van het Jeugdzomerkamp is om alle kinderen een leuke kampweek te bezorgen door middel van sport, spel, creativiteit, educatie, ontmoeting en vooral veel plezier maken.

Om de kosten van het kamp (deels) te kunnen dekken vragen wij een eigen bijdrage per persoon. Wij zijn van mening dat de deelnemersbijdrage geen belemmering mag vormen voor het al dan niet meegaan van kinderen. Daarom kan een korting worden aangevraagd en kan er betaald worden met de Alkmaarpas-bonnen. Onze belangrijkste doelstelling is dat alle kinderen in de zomervakantie een weekje weg moeten kunnen!

Voor meer informatie kijk op: http://jeugdzomerkampalkmaar.nl/

Onze Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe activiteiten en evenementen.

 

* indicates required