Welkom op de mobiele website

De Eenhoorn is een wijkcentrum in hartje Alkmaar met als doel mensen bij elkaar brengen. In een 18e eeuws monumentaal pand verzorgen wij een groot aanbod aan workshops, cursussen, evenementen en zaalverhuur.

Exposities

Exposities

Maandelijks is er een nieuwe kunstexpositie te bewonderen bij De Eenhoorn. Dit kan bestaan uit werken van bekende en onbekende Alkmaarders die hun kunst bij ons exposeren. In de welkomsruimte hangen schilderijen aan de goed verlichte muur en kun je ze een maand lang bezichtigen. Als je interesse hebt om er een te kopen meld je dan bij onze manager Peter Feijen. Daarnaast hangt er iedere maand een nieuw gedicht van het Alkmaars dichtersgilde.

Ben je kunstenaar en wil je zelf je eigen werk bij ons exposeren? Dan ben je van harte welkom! Neem contact op met De Eenhoorn T: 072- 511 75 78

 

HERFSTVAKANTIE: Jeugd Sportclinicsjeugdkamp

Nu we weer een beetje bijgekomen zijn van de Jeugd ZomerActiviteiten vanuit wijkcentrum de eenhoorn, is het tijd voor weer wat leuks!

In de herfstvakantie, op woensdag 14 oktober vindt het JZK sportspektakel plaats, in samenwerking met Sport Alkmaar. Een hele dag vol met toffe clinics en een smakelijke lunch, voor €3,50!

Doe jij ook mee? We gaan o.a. Kickboksen, Freerunnen en Bootcampen.
Geef je nog snel op via www.alkmaarsport.nl/eenhoorn

Datum: Woensdag 14 oktober
Tijd:
 9.45-16.00 uur
Locatie:
 Wijkcentrum De Eenhoorn, Verdronkenoord 44, Alkmaar
Leeftijd: 8 t/m 14 jaar
Kosten: 
€ 3,50

Deze activiteit wordt verzorgd door Wijkcentrum de Eenhoorn, i.s.m. AlkmaarSport en mede mogelijk gemaakt door Rotary Alkmaar de Waag.

logo facebook alkmaarsportOnze Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe activiteiten en evenementen.

 

* indicates required