Welkom op de mobiele website

De Eenhoorn is een wijkcentrum in hartje Alkmaar met als doel mensen bij elkaar brengen. In een 18e eeuws monumentaal pand verzorgen wij een groot aanbod aan workshops, cursussen, evenementen en zaalverhuur.

Exposities

Exposities

Maandelijks is er een nieuwe kunstexpositie te bewonderen bij De Eenhoorn. Dit kan bestaan uit werken van bekende en onbekende Alkmaarders die hun kunst bij ons exposeren. In de welkomsruimte hangen schilderijen aan de goed verlichte muur en kun je ze een maand lang bezichtigen. Als je interesse hebt om er een te kopen meld je dan bij onze manager Peter Feijen. Daarnaast hangt er iedere maand een nieuw gedicht van het Alkmaars dichtersgilde.

Ben je kunstenaar en wil je zelf je eigen werk bij ons exposeren? Dan ben je van harte welkom! Neem contact op met De Eenhoorn T: 072- 511 75 78

 

Vanaf 4 november 2019 is er een bijzondere expositie van werk van kunstenares Romy Veeken. ‘Een verrassende mix van abstract en figuratief’, zou een goede omschrijving zijn van het werk van de 21-jarige kunstschilder.

romy veeken
De schilderijen wekken het gevoel dat je in een andere wereld terecht komt. Een andere belangrijk kenmerk van haar werk is het verhalende karakter, iets wat zonder moeite in elk schilderij ontstaat. Wat Romy fantastisch vindt aan het maken van een schilderij, is dat er oneindig veel mogelijkheden zijn om je ideeën vorm te geven. Daarin vindt zij het de uitdaging een zo boeiend en harmonieus mogelijk beeld te scheppen.

Hebt u belangstelling voor een of meer van de geëxposeerde werken neemt dan contact op met wijkcentrum De Eenhoorn telefoon 072 5117578.

Onze Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe activiteiten en evenementen.

 

* indicates required