Welkom op de mobiele website

De Eenhoorn is een wijkcentrum in hartje Alkmaar met als doel mensen bij elkaar brengen. In een 18e eeuws monumentaal pand verzorgen wij een groot aanbod aan workshops, cursussen, evenementen en zaalverhuur.

Exposities

Exposities

Maandelijks is er een nieuwe kunstexpositie te bewonderen bij De Eenhoorn. Dit kan bestaan uit werken van bekende en onbekende Alkmaarders die hun kunst bij ons exposeren. In de welkomsruimte hangen schilderijen aan de goed verlichte muur en kun je ze een maand lang bezichtigen. Als je interesse hebt om er een te kopen meld je dan bij onze manager Peter Feijen. Daarnaast hangt er iedere maand een nieuw gedicht van het Alkmaars dichtersgilde.

Ben je kunstenaar en wil je zelf je eigen werk bij ons exposeren? Dan ben je van harte welkom! Neem contact op met De Eenhoorn T: 072- 511 75 78

 

Vanaf 16 september is er een bijzondere expositie van werk van fotografe Kasia Mleczko. Zij is een enthousiaste fotografe, die al jaren bezig is met fotografie.

Waar houdt zij van in fotografie? Dat zijn pure en liefdevolle emoties, die zij aan de hand van haar foto's, kan vertellen. Kostbare en ongedwongen momenten, echte emoties, details, dat is iets wat zij het liefst vastlegt, zodat haar foto's na jaren mensen nog raken en laten lachen.

image001
In 2017 is zij begonnen met het project “Ik hou van sproeten”. Het doel is laten zien aan mensen dat sproeten echt prachtig zijn! Tot nu heeft zij veel mensen met sproeten mogen fotograferen en een deel van haar projecten kunt u zien bij De Eenhoorn.

Bent u nieuwsgierig naar andere foto’s van haar project of naar ander werk, kijk op haar website: fotokm.nl 
Heeft u belangstelling voor één van de geëxposeerde werken neem dan contact op met Wijkcentrum De Eenhoorn telefoon: 072 5117578.

Onze Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe activiteiten en evenementen.

 

* indicates required