Welkom op de mobiele website

De Eenhoorn is een wijkcentrum in hartje Alkmaar met als doel mensen bij elkaar brengen. In een 18e eeuws monumentaal pand verzorgen wij een groot aanbod aan workshops, cursussen, evenementen en zaalverhuur.

Exposities

Exposities

Maandelijks is er een nieuwe kunstexpositie te bewonderen bij De Eenhoorn. Dit kan bestaan uit werken van bekende en onbekende Alkmaarders die hun kunst bij ons exposeren. In de welkomsruimte hangen schilderijen aan de goed verlichte muur en kun je ze een maand lang bezichtigen. Als je interesse hebt om er een te kopen meld je dan bij onze manager Peter Feijen. Daarnaast hangt er iedere maand een nieuw gedicht van het Alkmaars dichtersgilde.

Ben je kunstenaar en wil je zelf je eigen werk bij ons exposeren? Dan ben je van harte welkom! Neem contact op met De Eenhoorn T: 072- 511 75 78

 

Vanaf begin november is er een bijzondere expositie van schilderijen van Mieke Uijtdewilligen.

De geëxposeerde werken zijn veel dieren in al hun kracht en schoonheid zoals paarden maar ook het varken dat bij haar een bijzondere plaats in neemt. Haar liefde voor tekenen en schilderen is altijd al aanwezig geweest. Zij is autodidact. Zij heeft al verschillende exposities gehad , onder andere in De Societeit te Alkmaar en exposeerde zij ook haar werk op de kunst tiendaagse in Bergen.

Schilderijen Mieke Uijtdewilligen
Wij hopen dat u veel plezier beleeft aan deze bijzondere schilderijen.
Hebt u belangstelling voor één van de geëxposeerde werken neemt dan contact op met wijkcentrum De Eenhoorn telefoon 072 5117578.

Onze Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe activiteiten en evenementen.

 

* indicates required