Welkom op de mobiele website

De Eenhoorn is een wijkcentrum in hartje Alkmaar met als doel mensen bij elkaar brengen. In een 18e eeuws monumentaal pand verzorgen wij een groot aanbod aan workshops, cursussen, evenementen en zaalverhuur.

Vrouwenkoor Eigenwijs

Vrouwenkoor Eigenwijs

Vrouwenkoor Eigenwijs zingt liederen die afkomstig zijn uit allerlei landen zoals Afrika, Spanje, Zweden en ook Nederland. Ook oude, klassieke en lichte muziekstukken komen aan bod: een Roma zigeunerlied naast een lied van bijvoorbeeld W.A. Mozart. Het koor heeft door de jaren heen ook een gevarieerd kerstrepertoire opgebouwd met liederen uit verschillende landen.

Voor wie?
Iedereen die wilt zingen en/of enige zangervaring heeft is welkom! Nieuwe leden moeten zich wel van te voren telefonisch aanmelden. Neem zelf een flesje water (indien gewenst) en een potlood mee. 

Wat leer je?
Je leert door eenvoudige stem- en lichaamsoefeningen aan het begin van de les je stem en lichaam zo goed mogelijk te gebruiken in een koor. Door het diverse repertoire leer je in allerlei talen en stijlen te zingen.
Elk seizoen wordt toegewerkt naar een of meerdere kerst en/of voorjaar optredens. Soms ter gelegenheid van een feestelijke gebeurtenis of een presentatie voor familie en vrienden in bijvoorbeeld de Remonstrantse kerk.

Plaats: De Eenhoorn (Burchtzaal)
Tijd: Woensdag van 9:30 - 11:00 uur
Datum: September t/m juni, excl schoolvakanties
Prijs: €246,- per seizoen.*

* Dit kan in september weer anders zijn

Voor meer informatie en aanmelden kun je contact opnemen met:
Marjan Glazenburg tel : 072- 51 21 681 of 06 45014745
of stuur een mail naar zingeninkoor@gmail.com voor meer info t.a.v. Hester Diel (dirigente)

Onze Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe activiteiten en evenementen.

 

* indicates required